Hout Beton Schutting

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schutting voor uw tuin? Bij RVG-Schuttingen kunnen we u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in hout beton schuttingen en plaatsen deze door het gehele land. In ons assortiment hebben we verschillende houtsoorten waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u uw eigen hout beton schutting samenstellen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Wat is eigenlijk een hout beton schutting? 

Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze schutting gemaakt van hout en beton. Deze 2 materialen worden samengebracht om zo een stevige constructie te creëren. De schutting heeft een betonnen onderplaat en betonpalen die zorgen dat het een langere levensduur krijgt. Door de betonnen onderkant zijn de schuttingen bestand tegen alle weersomstandigheden. Voor het Nederlandse klimaat is dit een hele uitkomst. Over het algemeen zijn hout beton schuttingen veilig, stevig, onderhoudsvrij en ook nog erg duurzaam. 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Plaatsing vanaf 10 meter

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig

De levensduur van een hou beton schutting 

De levensduur van een hout beton schutting is per houtsoort verschillend. Een algemene schatting van de levensduur is 15 tot 30 jaar. Doordat het hout niet in contact komt met de grond, gaan de hout beton schuttingen aanzienlijk langer mee ten opzichte van een standaard houten schutting. Voor specifieke informatie over de levensduur kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. 

 • Tuin begint bij de schutting, en die staat er nu eindelijk.
  We zijn ontzettend blij met het resultaat!
  Roy neemt de situatie zelf op en plaatst daarna samen met z'n team de... Lees de hele review

  Beelink R89 Avatar Beelink R89

  Ze denken goed met je mee over welke schutting en deur bij je wensen passen. Daarnaast zijn ze heel fijn in de offerteprocedure wanneer het om een grotere groep klanten... Lees de hele review

  mootje777 Avatar mootje777

  Vandaag een mooie schutting neergezet door RVG Schuttingen, jongens waren op tijd en werken netjes. Zeker een aanrader voor anderen!

  Maik Scholten Avatar Maik Scholten

 • Zorg dat je RedBull in huis hebt wanneer Roy en zijn mannen de nieuwe schutting komt plaatsen want hard werken kunnen ze. Denken en handelen in oplossingen. Alles snel en... Lees de hele review

  Robert Van Den Brink Avatar Robert Van Den Brink


  Super fijn om te werken met dit bedrijf! Roy en Nick hebben een mooie schutting bij ons geplaatst waar wij ontzettend blij mee zijn. Contact met Roy is goed, ze... Lees de hele review

  Deveney Amatbrahim Avatar Deveney Amatbrahim

  Keurig op tijd, deze mannen zijn vriendelijk, werken keihard. Een prachtige schutting voor een hele goede prijs. Aanrader!!!

  Monica Koster Avatar Monica Koster
 • Offerte aangevraagd! Kreeg snel prijsindicatie! Na akkoord officiële offerte. Geen prijsverschil! Ondanks dat ze druk zijn konden ze flexibel met de planning omgaan! Bij de aanleg van de Schutting stuitten... Lees de hele review

  Pieter Van Wees Avatar Pieter Van Wees


  In februari 2022 is Roy bij onze woning in Almere langs geweest om te kijken wat er mogelijk was in onze tuin qua schuttingen. Ik had gelijk een goede klik... Lees de hele review

  Alex de Droog Avatar Alex de Droog


  Van de week 40 strekkende meter rotsmotief incl deur laten plaatsen. Vooraf goede communicatie over wat we wilde. Het werk is perfect en netjes uitgevoerd. Tijdens de plaatsing... Lees de hele review

  Jeroen Mulders Avatar Jeroen Mulders

 • Super blij met de schutting. Super strak geplaatst. Heel blij met het contact met Roy. Erg professioneel. Zeker een aanrader!

  Esther van der Heijden Avatar Esther van der Heijden


  Gisteren een prachtige schutting laten zetten met Rots motief! De grond zat niet mee maar wauw wat een prachtige schuttingen is het geworden. Roy denkt erg goed met je mee,... Lees de hele review

  Rodny Weerwag Avatar Rodny Weerwag


  Een week geleden hebben Roy en Nick de schutting voor ons en de buren geplaatst. Op basis van de internetreviews voor RVG gekozen en daar hebben we geen spijt van.... Lees de hele review

  paul weissman Avatar paul weissman

Ons assortiment hout beton schuttingen 

Bij RVG-Schuttingen heeft u een ruim assortiment aan hout beton schuttingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten én betonsoorten. Alle hout beton schuttingen die wij aanleggen zijn veilig, stevig, nagenoeg onderhoudsvrij en enorm duurzaam. 

De houtsoorten waar bij RVG Schuttingen uit gekozen kan worden zijn:

Iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en charmes, waardoor met dit viertal aan houtsoorten menig wens van de klant wordt vervuld. 

Bij iedere houtsoort heeft u bij RVG Schuttingen de keuze uit een aantal betonsoorten, namelijk:

 • NWit
 • NAntraciet
 • NAntraciet gecoat
 • NZwart gecoat
 • NRotsmotief

Iedere betonsoort is gewapend en wordt door ons glad gestort, hierdoor zullen er geen scheuren ontstaan in het beton en heb je geen last van groene aanslag of algen. Erg sterk en onderhoudsvrij dus. Kiest u voor beton met een coating laag? Dan zult u geen last hebben van eventuele verkleuring van het beton. Ons populaire rots motief zorgt voor een geheel natuurlijke uitstraling en is absoluut een lust voor het oog. 

De werkwijze van RVG-Schuttingen 

Nadat u eenmaal contact hebt gezocht met onze specialisten over de mogelijkheden of direct een offerte hebt aangevraagd, zal er vanuit ons een offerte op tafel komen. Vanuit hieruit beginnen wij met het inplannen van afspraak met u over het aanleggen van de schutting. De tijd tussen het aanvragen van de offerte en het aanleggen van de schutting hangt natuurlijk af van de wensen van de klant. Sommige materialen hebben namelijk een langere levertijd dan de andere. Om hier onenigheden over te voorkomen zullen wij van RVG-schuttingen vooraf goed met u communiceren om alles uiteindelijk tot wens te krijgen. Ook tijdens de plaatsing is er geruime tijd en voldoende overleg om eventuele problemen op te lossen en voorstellen te bespreken. Wij denken ten alle tijden met u mee om een kwalitatief goed eindproduct te leveren waar u ten slotte tevreden mee bent! 

Grenen

Een Grenen Hout Beton Schutting plaatsen in uw tuin? Een goed idee! Onze grenenhout beton schuttingen worden onder het KOMO-keurmerk geïmpregneerd. U bent hierdoor verzekerd van een duurzame hout beton schutting. Ook worden onze grenen schuttingen altijd RVS geschroefd. Wij werken met bewapend beton, glad gestort en met een afgewerkte diamantkop. Doordat het beton glad is gestort is, heb je geen last van algen of groene aanslag en is de schutting nagenoeg onderhoudsvrij.

Douglas

Een Douglas hout beton schutting heeft van nature een hoge duurzaamheid. Ook zonder het hout te behandelen blijft het jarenlang in prachtige conditie. Daarom behoort Douglas hout bij een selecte groep zeer milieuvriendelijke houtsoorten. Douglas hout is daarom ideaal in combinatie met beton als schutting. Onze Douglas beton schuttingen worden altijd geïmpregneerd en RVS geschroefd en voorzien van een afdekkap. Wij werken met glad gestort bewapend beton en met een afgewerkte diamantkop.

Hardhout

Overweegt u om een hardhout beton schutting te plaatsen? Een verstandig idee! Hardhout heeft namelijk een lange levensduur, namelijk minimaal 20 jaar. Douglashout gaan normaliter 10 tot 15 jaar mee. Vuren of grenen gaan ongeveer 10 jaar mee. Een hardhout beton schuttingen is dus een verstandige keuze en kunt u jaren mee voorruit. Onze hardhout beton schuttingen worden altijd geïmpregneerd en RVS geschroefd en voorzien van een afdekkap. Wij werken met bewapend beton, glad gestort en met een afgewerkte diamantkop. Doordat het beton glad is gestort is, heb je geen last van algen of groene aanslag. Verkrijgbaar in horizontale én verticale uitvoering.

Vuren

Vurenhout en grenenhout lijken erg op elkaar, maar vurenhout wordt vaak mooier gevonden omdat het minder noesten en kwasten heeft. Het is belangrijk dat vurenhout geïmpregneerd is om als Hout beton schutting te gebruiken. Blank vurenhout is namelijk niet duurzaam en gaat vaak maar enkele jaren mee. Wanneer vurenhout geïmpregneerd is wordt de verwachte levensduur aanzienlijk verlengd naar ongeveer 10 jaar. Daarom zorgen wij er altijd voor dat vurenhout geïmpregneerd is. Onze Vurenhout beton schuttingen worden altijd geïmpregneerd en RVS geschroefd en voorzien van een afdekkap. Wij werken met bewapend beton, glad gestort en met een afgewerkte diamantkop. Doordat het beton glad is gestort is, heb je geen last van algen of groene aanslag.

Koop uw hout beton schutting bij ons 

Wacht niet langer en koop nu uw hout beton schutting bij RVG-Schuttingen! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schuttingen in het hele land. Dit doen wij bij een minimale afname van 10 meter. U krijgt bij ons ook de mogelijkheid om zelf uw schutting te ontwerpen. Ontvang persoonlijk advies op maat of extra informatie van een van onze schuttingspecialisten. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 06-47312046 of door te mailen naar info@rvg-schuttingen.nl 

Hout-betonschuttingen

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van houtbetonschuttingen in het gehele land. Houtbetonschuttingen zijn veilig, stevig, onderhoudsvrij en duurzaam. Door de betonnen onderkant zijn de schuttingen bestand tegen alle weersomstandigheden. De betonnen onderkant voorkomt houtrot en kromtrekken. Bij RVG-Schuttingen werken uitsluitend gespecialiseerde mensen in het plaatsen van een houtbetonschutting. Daarom heeft u altijd direct contact met een expert. Wij plaatsen verschillende soorten houtbetonschuttingen. Bekijk hieronder de verschillende soorten houtbetonschuttingen. Direct een offerte aanvragen? Vraag direct een offerte aan.

Grenen

Een grenen houtbetonschutting plaatsen in uw tuin? Een goed idee! Grenen houtbetonschutting worden onder het KOMO-keurmerk geïmpregneerd. U bent hierdoor verzekerd van een duurzaam houtbetonschutting.

Douglas

Douglas hout heeft van nature een hoge duurzaamheid. Ook zonder het hout te behandelen blijft het jarenlang in prachtige conditie. Daarom behoort douglas hout bij een selecte groep zeer milieuvriendelijke houtsoorten. Douglas hout is daarom ideaal in combinatie met beton als schutting.

Hardhout

Overweegt u om een hardhout houtbetonschutting te plaatsen? Een verstandig idee! Hardhout heeft namelijk een lange levensduur, namelijk minimaal 20 jaar. Lariks en douglashout zijn minder duurzaam en gaan normaliter 10 tot 15 jaar mee. Onbewerkt vuren of grenen gaan ongeveer 3 jaar mee. Een hardhout houtbetonschuttingen is dus een verstandige keuze en kunt u jaren mee voorruit.

Vuren

Vurenhout en grenenhout lijken erg op elkaar, maar vurenhout wordt vaak mooier gevonden omdat het minder noesten en kwasten heeft. Het is belangrijk dat vurenhout geïmpregneerd is om als houtbetonschutting te gebruiken. Blank vurenhout is namelijk niet duurzaam en gaat vaak maar enkele jaren mee. Wanneer vurenhout geïmpregneerd is wordt de verwachte levensduur aanzienlijk verlengd naar ongeveer 10 jaar. Daarom zorgen wij er altijd voor dat vurenhout geïmpregneerd is.