Hout Beton Schutting Eemnes

Hout Beton Schutting laten plaatsen in Eemnes

Bent u opzoek naar een nieuwe hout beton schutting en bent u woonachtig in Eemnes of omgeving? Dan bent u bij RVG Schuttingen aan het juiste adres! Wij van RVG Schuttingen gebruiken alleen de beste materialen en werken uitsluitend met specialisten op het gebied van het aanleggen van hout beton schuttingen. Hierdoor bent u ten alle tijden verzekerd van veilige, stevige en daarboven kwalitatief uitstekende hout beton schutting. Ook zijn alle hout beton schuttingen die wij plaatsen uiterst duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Los van de hoogste kwaliteit bieden wij u de standaardgaranties met betrekking tot houtrot. Wilt u voorzien worden van persoonlijk advies of weet u al precies waar u naar opzoek bent? Vraag dan direct een offerte aan.

Ons aanbod hout beton schuttingen

Bij RVG Schuttingen geven we u de optie uit een viertal houtsoorten. Vaak hangt de keuze af van uw eigen wensen en perspectief. De verschillende houtsoorten die wij aanbieden zijn:

Alle vier de houtsoorten zijn enorm stevig en nagenoeg onderhoudsvrij. Vuren- en grenenhout gaan gemiddeld zo’n 10 jaar mee, waar het Douglas hout onbehandeld wel zo’n 15 jaar mee kan gaan en hardhout zelfs minimaal 20 jaar. Op iedere houtsoort bieden wij altijd een standaardgarantie van 10 jaar op houtrot.

Bij iedere houtsoort heeft de klant weer de keuze uit een aantal betonsoorten, de opties die RVG Schuttingen biedt zijn:

  • Wit
  • Antraciet
  • Antraciet gecoat
  • Zwart gecoat
  • Rotsmotief

De keuze hiervan hangt voornamelijk af van uw eigen wensen. Een coating laag zorgt hier voor extra bescherming tegen eventuele verkleuring. Kijk vooral eens tussen onze projecten om een goed beeld te krijgen van de verschillende combinaties die wij eerder aan hebben gelegd.

Hout beton schutting samenstellen

Bent u woonachtig in Eemnes of omgeving en wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u de mogelijkheid om uw eigen hout beton schutting geheel samen te stellen. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout- en betonsoorten als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De levering en montage van een hout beton schutting in Eemnes

De eerste stap komt in principe altijd vanuit de klant. U laat ons uw wensen weten en vervolgens zal op basis van die wensen vanuit ons een passende offerte op tafel komen. Zodra deze offerte bij u is binnengekomen, beginnen wij meteen met het inplannen van een afspraak om de hout beton schutting te komen plaatsen. De tijd tussen het aanvragen van de offerte en het plaatsen van de schutting kan verschillen op basis van uw wensen. Sommige materialen hebben simpelweg een langere levertijd dan de andere. Wij zullen te allen tijden goed met u communiceren om alles in goede banen te leiden. Communicatie is key. Wij doen er tenslotte alles aan om uw droomschutting zo snel mogelijk naar wens in uw tuin te plaatsen. Tijdens de plaatsing van uw schutting is er ten alle tijden nog ruimte en tijd voor overleg om al uw eventuele voorstellen te bespreken. Wij denken ten alle tijden met u mee, het is tenslotte UW tuin! Heeft u verder nog vragen over de levering en montage? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

 

Wat kost het plaatsen van een hout beton schutting in Eemnes?

De kosten voor het plaatsen van een hout beton schutting in Eemnes en omgeving lopen erg uiteen. Allereerst zult u moeten kiezen wat voor hout- en betonsoort u wilt met betrekking tot uw schutting. De prijzen verschillen per materiaal. Verder is het natuurlijk afhankelijk van het aantal strekkende meters dat u in gedachten heeft. Als deze aspecten duidelijk zijn kunnen wij de montagekosten bepalen en u direct een scherpe offerte voorleggen. Verder rekenen wij geen montagekosten door aan de klant als er minimaal 15 meter aan schutting wordt geplaatst. Om een idee te krijgen over eerdere ervaringen raad ik u zeker aan om even te kijken tussen onze reviews.

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig