Schutting laten plaatsen Hilversum

Schutting laten plaatsen Hilversum

Als u in Hilversum woont en op zoek bent naar een manier om uw privacy te vergroten, is het plaatsen van een schutting wellicht een goede optie. Het plaatsen van een schutting is echter niet iets wat u op dit moment zelf kunt doen. Daarom is het aan te raden om RVGSchuttingen in te schakelen voor het plaatsen van uw schutting in Hilversum. Onze specialisten gaan vakkundig te werk zodat u geen zorgen meer heeft. Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor ons bedrijf? 

Wij beschikken over de juiste materialen om een schutting zo goed mogelijk te plaatsen. Dit zorgt voor een efficiënte en professionele installatie van uw schutting. Als u bij ons een schutting koopt, krijgt u garantie. Op iedere houtsoort bieden wij een standaard garantie van 10 jaar op houtrot. De specialisten van RVG Schuttingen plaatsen schuttingen vanaf 10 meter en denken graag met u mee. U krijgt bij ons een duurzame én onderhoudsvrije schutting waar u jarenlang van kan genieten.  

De keuze in schuttingen van RVG Schuttingen 

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende houtsoorten voor uw schutting. Zo kunt u een houtsoort kiezen die goed bij uw tuin past. De houtsoorten waarover wij beschikken zijn: vuren, hardhout, douglas en grenen. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen verschillende betonsoorten. De aangeboden betonsoorten zijn: wit, antraciet, antraciet gecoat, zwart gecoat en rotsmotief. Benieuwd hoe wij onze schuttingen leveren? Bekijk onze recente projecten. 

Wat een kost een schutting laten plaatsen in Hilversum? 

De kosten van een schutting zijn afhankelijk van bepaalde factoren. De factoren zijn: lengte, houtsoort en betonsoort. Om vooraf een prijsindicatie te krijgen kunt u online een offerte aanvragen op onze website. Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte schutting? Wij staan graag voor u klaar om u te helpen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.