Schutting laten plaatsen Hilversum

Schutting laten plaatsen Hilversum

Is het tijd voor een nieuwe schutting en bent u woonachtig in Hilversum? Bij RVG Schuttingen kunnen we u helpen. Onze specialisten werken met de beste materialen om uw hout beton schutting naar wens te plaatsen. Wij zijn dé specialist als het gaat om het aanleggen van hout beton schuttingen. Alle schuttingen die geplaatst worden door ons zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Zou u graag meer informatie willen over schuttingen laten plaatsen in Hilversum? Neem gerust contact met ons op.

Welk hout beton schutting past het beste bij u?

Bij ons heeft u de keus uit verschillende houtsoorten voor uw hout beton schutting. Hierdoor kunt u de schutting helemaal naar uw wens samenstellen. U heeft de keuze uit de houtsoort grenen hout, douglas hout, hardhout en vurenhout. Alle houtsoorten van RVG Schuttingen zijn stevig en onderhoudsvrij. De minimale levensduur is 10 jaar. Op iedere houtsoort bieden wij altijd een standaard garantie van 10 jaar op houtrot. 

Om uw droom schutting helemaal compleet te maken, heeft u ook de keus om te gaan voor een bepaalde betonsoort. De betonsoorten van RVG Schuttingen zijn:

  • Wit
  • Antraciet
  • Antraciet gecoat
  • Zwart gecoat
  • Rotsmotief

Een coating op uw betonsoort zorgt voor extra bescherming tegen eventuele verkleuring. Benieuwd wat voor soorten hout beton schuttingen in Hilversum zijn geplaatst? Kijk eens tussen onze afgeronde projecten voor meer ideeën. 

Een schutting laten plaatsen in Hilversum door RVG Schuttingen

Zou u graag willen dat uw schutting geplaatst wordt door de specialisten van RVG Schuttingen? Geen probleem! U kunt aan ons vertellen hoe u het wilt hebben en wij voeren het uit. Tijdens de plaatsing van uw schutting is er ten alle tijden nog ruimte en tijd voor overleg om al uw eventuele voorstellen te bespreken. Wij denken ten alle tijden met u mee, het is tenslotte UW tuin! Heeft u verder nog vragen over de levering en montage? U kunt gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

De voordelen van het inschakelen van professionals

  • U krijgt jarenlange garantie op uw hout beton schutting
  • Keuze uit verschillende houtsoorten
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Ontwerp uw eigen schutting