Een schutting in Nijkerk nodig?

Op zoek naar een schutting in Nijkerk? RVG Schuttingen plaatst hout beton schuttingen vanaf 10 meter in de regio Nijkerk. Wij zijn dé specialist in Nijkerk als het gaat om schuttingen. Alle hout beton schuttingen die wij plaatsen zijn veilig, stevig, onderhoudsvrij en erg duurzaam. Meer informatie? Neem contact op met onze specialisten en vertel uw wens.

Ontwerp uw eigen schutting in Nijkerk

Altijd al uw eigen schutting willen ontwerpen in Nijkerk? Bij RVG Schuttingen is dit mogelijk. Maak de keuze tussen alle aangeboden hout- en betonsoorten en ontwerp uw eigen schutting. Ontwerp uw schutting aan de hand van de gewenste materialen en dimensies en stuur het ontwerp in combinatie met het contactformulier door naar ons. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor RVG Schuttingen?

Wij zijn dé specialist in het plaatsen van schuttingen in Nijkerk. Bij RVG Schuttingen werken uitsluitend specialisten met betrekking tot het plaatsen van een hout beton schutting. De combinatie van hout en beton heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere tuinafscheidingen. Zou u graag meer informatie willen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

De soorten hout beton schuttingen

De houtsoorten die u kunt kiezen bij RVG Schuttingen zijn over het algemeen erg milieuvriendelijk en duurzaam. Wist u dat alle genoemde houtsoorten onderhoudsvrij zijn? Zo hoeft u niks te doen en kunt u genieten van uw schutting in Nijkerk. U kunt kiezen uit de volgende houtsoorten:

Ook voor beton heeft u bij RVG Schuttingen keuze. Wij willen graag een schutting in Nijkerk plaatsen waarmee u tevreden bent. U heeft de keuze uit:

  • Wit
  • Antraciet
  • Antraciet gecoat
  • Zwart gecoat
  • Rotsmotief

U kunt van te voren een offerte op maat aanvragen zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.