Beton hout schutting laten plaatsen 

Beton hout schutting laten plaatsen 

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Bij RVG-Schuttingen bieden we niet alleen schuttingen aan, maar komen we ze ook voor u naar wens plaatsen. Op onze website vindt u alles over de verschillende soorten schuttingen die wij aanbieden, deze zijn hieronder in het kort opgesomd. U kunt uw volledige schutting naar eigen wens samenstellen: materiaal, vorm, poorten, noem het maar op. 

Ons aanbod in schuttingen 

Grenen hout  

Grenen hout staat bekend om zijn duurzaamheid en betaalbaarheid. Wij importeren deze schuttingssoort altijd met het KOMO-keurmerk. Hierdoor bent u ook verzekerd van de genoemde specificaties in het certificaat. 

Douglas hout 

Douglas hout wordt gekenmerkt door de hoge duurzaamheid. Het is erg milieuvriendelijk en gaat zelfs zonder onderhoud vaak wel 15 jaar mee. Deze houtsoort is erg opkomend en blijft maar groeien in populariteit. 

Hardhout 

Hardhouten schuttingen zijn een lange termijn investering. Ook deze schutting heeft een enorm hoge duurzaamheid. Naar schatting gaan schuttingen van hardhout wel 20 jaar mee. Het beton van hardhout schutting is glas gestort, waardoor je geen last hebt van algen of groene aanslag. 

Vurenhout 

Vurenhout lijkt erg op grenen hout, maar wordt vaak wel wat mooier gevonden doordat het minder noesten en kwasten heeft. Wij zorgen er altijd voor dat al ons vurenhout geïmpregneerd is. Dit zorgt ervoor dat de levensduur aanzienlijk langer wordt, naar ongeveer 10 jaar. Over tijd zal het iets vergrijzen, waardoor het een rustieke uitstraling krijgt. 

Schutting laten plaatsen door RVG-Schuttingen

Wij hebben de juiste specialisten in huis die uw beton hout schutting laten plaatsen. Alle soorten schuttingen vanaf een lengte van 10 meter komen wij graag bij u plaatsen. Wij werken uitsluitend met stevige en duurzame schuttingsoorten van kwaliteit. Hierdoor wordt u ook ontzorgd van onderhoud. 

Neem contact met ons op 

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. Wij helpen u ook graag mocht u vragen hebben! 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig