Beton hout schutting prijzen

 

Beton hout schutting prijzen

Bent u op zoek naar een beton hout schutting voor uw tuin en wilt u graag weten hoeveel het gaat kosten? Dan bent u bij RVG-Schuttingen aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft bij het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.  

 

 

 

De keuze aan materialen die invloed hebben op de prijs 

U krijgt de mogelijkheid bij ons om uw eigen hout beton schutting samen te stellen. Zo hebben we verschillende houtsoorten en betonkleuren waaruit u kunt kiezen. Ons assortiment bestaat uit: vurenhout, grenenhout, hardhout en Douglas hout. Hout beton schutting prijzen zijn dus afhankelijk van de houtsoort die u kiest. Iedere houtsoort heeft ook zijn eigen eigenschappen.  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De eigenschappen van onze houtsoorten 

Bij het kiezen van een hardhouten schutting zorgen wij voor het impregneren van het hout en voorzien wij deze van een afdekkap. Met een levensduur van minimaal 20 jaar is hardhout een uitstekende keuze. Daarnaast behoort Douglas hout tot een selecte groep zeer milieuvriendelijke houtsoorten. Met deze schutting zult u geen last hebben van algen of groene aanslag. Voor vurenhout geldt dat de levensduur wordt verlengd wanneer het geïmpregneerd is. Onze deskundige vakmensen plaatsen een vurenhouten schutting die volledig geïmpregneerd is. Ten slotte is grenenhout een veel gekozen houtsoort. Het heeft een rustieke uitstraling en oogt iets grover dan vurenhout. 

Onze betonkleuren 

Naast houtsoorten kunt u ook een betonkleur kiezen die bij uw schutting past. De mogelijkheden hierin zijn: zwart gecoat, wit, antraciet en antraciet gecoat. Liever een motief op uw beton? Bij RVG-Schuttingen is dat mogelijk. Ga dan voor een rotsmotief. 

Prijzen hout beton schutting 

Voor meer informatie over de prijs kunt u via onze website een offerte aanvragen. Ook kunt u altijd contact opnemen met 1 van onze specialisten. Wij helpen u graag verder.  

 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig