Beton Hout Schutting

Hout beton schutting laten plaatsen?

Is uw schutting erg verouderd en wilt u graag een nieuwe schutting die bij uw tuin past? Bij RVG-schuttingen hebben een groot assortiment in beton hout schuttingen. Als u kiest voor een beton hout schutting in uw tuin, dan kiest u de duurzame manier. Wij komen graag een schutting bij u zetten. Dit doen wij bij een minimale lengte van 10 meter. Onze schuttingen zijn ook nog eens stevig en onderhoudsvrij. Zou u graag meer informatie willen over onze beton hout schutting? Neem vrijblijvend contact op 

Waarom kiezen voor een beton hout schutting van RVG-schuttingen? 

Een beton hout schutting is anders dan alle andere schuttingen. Zoals je het ook aan de naam kan zien, is deze schutting gemaakt van beton en hout waardoor er een stevige constructie ontstaat. Het beton zit aan de onderkant van de schutting zodat het bestand is tegen het regen- en windachtige klimaat van Nederland. Een beton hout schutting van RVG-schuttingen kunnen tot 30 jaar meegaan. De schutting kan van verschillende houtsoorten gemaakt worden. Elk houtsoort heeft zijn eigen levensduur.  

 

De houtsoorten voor een beton houten schutting 

Bij RVG-schuttingen heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten voor uw schutting. U kunt kiezen uit een grenen schutting, Douglas schutting, hardhout schutting en een vuren schutting. Wij werken alleen maar met milieuvriendelijke houtsoorten. Naast de schuttingen kunt u ook een betonsoort kiezen. Zo kan je een schutting creëren die helemaal in uw tuin past. Bij de betonsoorten heeft u de keuze uit: wit, antraciet, antraciet gecoat, zwart gecoat en rotsmotief. Onze specialisten zullen het beton glad storten zodat er geen scheuren ontstaan. Wilt u graag een coating laag? Dan zal het beton door de jaren niet gaan verkleuren.  

Hout beton schutting samenstellen

Bent u woonachtig in Utrecht of omgeving en wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u de mogelijkheid om uw eigen hout beton schutting geheel samen te stellen. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout- en betonsoorten als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Beton hout schutting prijzen 

Zou u graag willen weten dat een beton houten schutting gaat kosten? De prijs is afhankelijk van de houtsoort en het soort beton. Ook wordt er gekeken naar het aantal meter dan afgenomen wordt. Bij ons kunt u een minimale lengte van 10 meter afnemen. U kunt online een offerte aanvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig