Beton schutting houtlook

 

Wilt u uw tuin een stijlvolle en duurzame uitstraling geven? Met de onderhoudsvriendelijke beton schutting houtlook van RVG-Schuttingen geeft u uw tuin de uitstraling die u voor ogen heeft. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en advies te geven over de houtsoort die het beste bij u past. Zou u graag meer informatie willen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.  

 

Wat zijn de voordelen van een beton schutting met houtlook? 

Onze schuttingen bieden veel voordelen ten opzichte van de normale schuttingen. De reden waarom veel mensen voor een beton schutting met houtlook kiezen is omdat het uiterst duurzaam is. Door het beton toe te voegen aan de schutting is het tegen extreme weersomstandigheden goed beschermd en gaat het jarenlang mee. Een van de grootste voordelen is dat de schuttingen het minimale onderhoud nodig heeft in tegenstelling tot andere houten schuttingen. Ook is een beton schutting ideaal voor extra privacy en is goed voor geluidsisolatie.  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Dit is ons aanbod beton schuttingen houtlook 

Als u van plan bent bij ons een schutting te kopen, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende houtsoorten en beton kleuren. De houtsoorten waar wij mee werken zijn: grenenhout, Douglas hout, hardhout en vurenhout. Alle houtsoorten zijn erg stevig en ook onderhoudsvrij. Op iedere houtsoort zit een standaard garantie van 10 jaar. U krijgt ook de keuze uit verschillende betonsoorten. U kunt kiezen uit: wit, antraciet, antraciet gecoat, zwart gecoat en rots motief. Naast alle mogelijkheden kunt u er ook voor kiezen om geheel uw eigen schutting te ontwerpen. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken.  

RVG-Schuttingen is dé specialist in schuttingen 

Als u zoekt naar een stevige, duurzame en onderhoudsvrije schuttingen bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van RVG-Schuttingen plaatsen in heel Nederland schuttingen vanaf 10 meter. Door ons brede assortiment vindt u altijd een schutting die goed past bij uw tuin. Voor meer informatie over de kosten kunt u online een offerte op maat aanvragen.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig