Beton schutting met hout 

 

Beton schutting met hout 

Wilt u uw tuin een nieuwe uitstraling geven? Met een beton schutting met hout van RVG-Schuttingen kunt u uw tuin een compleet nieuwe look geven. Onze schuttingen zijn ook nog eens erg duurzaam en onderhoudsvrij. Bespreek al uw wensen met onze specialist en kom erachter welke mogelijkheden er zijn. Neem gerust contact met ons op. 

 

 

Waarom kiezen voor een schutting van beton met hout?

Een schutting is er nieuw alleen om uw tuin af te maken, maar ook voor de privacy. U wilt natuurlijk niet dat de buurman in uw tuin kan kijken. Onze beton schutting met hout zijn erg stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo bent u altijd verzekerd van een sterke schutting. Onze schuttingen zijn ook veelzijdig in ontwerp. Ze passen in een landelijke, moderne of klassieke tuin. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg duurzaam!  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De houtsoorten die wij u kunnen bieden 

Bij RVG-Schuttingen hebben we een ruim assortiment aan houtsoorten die u kunt gebruiken voor het samenstellen van uw schutting. Alle houtsoorten die wij aanbieden zijn stevig en onderhoudsvrij. De houtsoorten waaruit u kunt kiezen zijn: 

Op iedere houtsoort geven wij een garantie van 10 jaar! Als u kiest voor een hardhouten schutting impregneren we het hout en worden ze voorzien van een afdekkap. Hardhout heeft een levensduur van minimaal 20 jaar. Douglas hout hoort bij een selectie groep van zeer milieuvriendelijke houtsoorten. U krijgt bij deze schutting geen last van algen of groene aanslag. De levensduur van vurenhout wordt verlengd als het geïmpregneerd is. Onze experts plaatsen een vurenhouten schutting die volledig geïmpregneerd is. Als laatste is grenenhout de meest gekozen houtsoort. Het heeft een rustieke uitstraling en ziet er iets grover uit dan vurenhout.  

RVG-Schuttingen plaatst een beton schutting met hout voor u 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een beton schutting met hout. Dit doen we dan ook in heel Nederland bij een minimale afname van 10 meter. Voor meer informatie over de kosten kunt u via onze website een offerte aanvragen.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig