Beton schutting met rotsmotief 

Beton schutting met rotsmotief 

Zoekt u een schutting met een meer robuuste en natuurlijke uitstraling? Dan is een beton schutting met rotsmotief misschien iets voor u! Onze rotsmotieven zijn te combineren met allerlei houtsoorten. Wij bieden rotsmotieven aan in combinatie met ons gehele aanbod aan schuttingen. Dit zijn schuttingen van hout beton, hardhout en vuren hout. 

Waarom een beton schutting met rotsmotief? 

Rotsmotief onder een schutting geeft uw tuin een unieke uitstraling. De rotsmotief wordt op maat gemaakt, zodat deze mooi aansluit aan de afmetingen van uw schutting. Door een rotsmotief maakt u de schutting ook minder kaal en tevens steviger. Dit is niet het enige voordeel. Beton schutting met rotsmotief zorgt ervoor dat er grondvocht in de schutting kan trekken waardoor uiteindelijk langer van uw schutting kan genieten.  

Wat is een rotsmotief? 

Een rotsmotief is het onderste gedeelte van een schutting, meestal gemaakt van hout of beton. Het is een extra toevoeging aan de schutting om deze een robuustere, nettere uitstraling te geven. 

De houtsoorten waaruit u een keuze kan maken 

Bij RVG-Schutting heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten die u kunt combineren met een rotsmotief. U heeft de keuze uit een grenen schutting, Douglas schutting, hardhout schutting en vuren schutting. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen eigenschap, uitstraling en levensduur. Grenenhout is erg donker van kleur en gaat ongeveer 10 tot 15 jaar lang mee. Een Douglas schutting heeft een warme uitstraling en kan wel 15 jaar meegaan. Een hardhout schutting heeft een prachtige roodbruine kleur hout en heeft de langste levensduur van allemaal, namelijk 20 jaar. Als laatste lijkt de houtsoort vuren erg op een grenen schutting en heeft een levensduur van ongeveer 10 jaar.  

Neem contact met ons op 

Kies voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken. Wij helpen u ook graag mocht u vragen hebben! 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig