Beton schutting motief 

Beton schutting motief 

Bent u op zoek naar een beton schutting met motief? Bij RVG-Schuttingen kunnen we u helpen. Wij hebben een ruim assortiment aan schuttingen waaraan u een motief kan toevoegen. Wij zijn gespecialiseerd in hout beton schuttingen en komen deze ook graag bij u plaatsen. Al onze schuttingen zijn erg duurzaam en grotendeels onderhoudsvrij. Wilt u meer informatie over beton schutting motief? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

De houtsoorten die u kunt combineren bij een beton schutting motief 

Bij RVG-Schuttingen hebben we een groot assortiment aan houtsoorten. Zo kunt u een houtsoort kiezen die het beste bij u en uw tuin past. Iedere houtsoort kent zijn eigen eigenschappen. We vertellen u graag uit welke houtsoorten u kunt kiezen. 

  • Grenenhout: is de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland. Het heeft een donkere kleur en heeft noesten kwasten. Een grenenhout schutting gaat ongeveer 10-15 jaar mee.  
  • Douglas: is één van de hardste houtsoorten van Europa. Het heeft een roodachtige kleur wat een warme uitstraling afgeeft. Deze schutting gaat ongeveer 15 jaar mee. 
  • Hardhout: is afkomstig van loofbomen. Het heeft een donkere kleur en is onbehandeld erg duurzaam. Een schutting van hardhout gaat ongeveer 20 jaar mee. 
  • Vurenhout: is de meest gebruikte naaldhoutsoort van Nederland. Deze houtsoort lijkt erg op grenenhout. Het weer zal invloed hebben op de kleur van het hout. Deze schutting gaat ongeveer 10 jaar mee.  

Kies een motief bij uw beton schutting 

Nadat u een houtsoort heeft uitgekozen, moet er een kleur beton gekozen worden. De aangeboden betonsoorten zijn: wit, antraciet, antraciet gecoat en zwart gecoat. Als motief kunt u ervoor kiezen om voor het rotsmotief te gaan. Heeft u een ander motief in gedachte? Neem gerust contact met ons op. 

Waarom kiezen voor RVG-Schuttingen? 

RVG Schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van Hout Beton Schuttingen vanaf 10 meter in heel Nederland. U krijgt bij ons een duurzame én onderhoudsvrije schutting waar u jarenlang van kan genieten. Bent u benieuwd wat de kosten voor een beton schutting met motief zullen zijn? Vraag online een offerte op maat aan.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig