Hout Beton Schutting Almere

Hout beton schutting Almere

Bent u woonachtig in Almere en bent u op zoek naar een perfecte schutting voor uw tuin? Dan bent u bij RVG-Schuttingen aan het juiste adres. Wij hebben verschillende hout beton schuttingen in het assortiment waardoor u een schutting kunt kiezen die goed past bij uw tuin. Onze specialisten komen ook graag bij u langs in Almere om de schuttingen te plaatsen. Let wel op: dit doen wij alleen bij een minimale afname van 10 meter. Voor meer informatie over hout beton schutting Almere kunt u contact met ons opnemen.  

Onze houtsoorten voor uw hout beton schuttingen Almere 

 Bij RVG-Schuttingen hebben we verschillende houtsoorten die u kunt gebruiken voor uw hout beton schutting. De houtsoorten waaruit u kunt kiezen zijn: 

De voordelen van iedere houtsoort 

Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen, kwaliteiten en dus voordelen. Grenenhout is bijvoorbeeld bij ons de meest gekozen houtsoort, mede door de hoge graad aan duurzaamheid. Grenenhout is donkerder van kleur en heeft veelal meer noesten kwasten dan vurenhout. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar en wordt vaak beschreven als bleek tot witachtig geel met een zachte en ruwe uitstraling. Douglas hout wordt steeds populairder binnen Nederland en wordt beschouwd als 1 van de hardste houtsoorten. 

De betonsoorten voor een hout beton schutting Almere 

Naast houtsoorten kunt u ook kiezen uit verschillende betonsoorten. Al onze soorten beton worden glad gestort zodat er geen scheuren ontstaan in het beton. De soorten beton zijn: 

 • Wit 
 • Antraciet 
 • Antraciet gecoat 
 • Zwart gecoat 
 • Rotsmotief 

Door de betonnen onderkant zijn de schuttingen bestand tegen alle weersomstandigheden. De betonnen onderkant voorkomt ook houtrot en kromtrekken. Dit is ideaal voor het Nederlandse klimaat. Bij ons krijgt u ook de mogelijk om uw eigen schutting te ontwerpen 

Hout beton schutting Almere zelf samenstellen?

 • Ontwerp zelf uw schutting
 • Vuren hout en grenen hout gemiddelde levensduur van 10 jaar
 • Douglas hout gemiddelde levensduur van 15 jaar
 • Hardhout gemiddelde levensduur van 20 jaar
 • RVG Schuttingen biedt een standaard garantie van 10 jaar op houtrot op alle houtsoorten
 • Plaatsing en montage hout beton schutting vanaf 10 meter

RVG-Schuttingen is uw expert in Almere 

Alle schuttingen bij RVG-Schuttingen zijn van topkwaliteit en onderhoudsvrij. Het is dé perfecte oplossing voor een mooie omheining van uw tuin. Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met specialisten op het gebied van het plaatsen van schuttingen, waardoor wij u de hoogste kwaliteit en garantie kunnen bieden. Vraag online vrijblijvend een offerte op maat aan zodat we u kunnen voorzien van passend advies.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig