Hout Beton Schutting Almere

Hout beton schutting Almere

Met een hout beton schutting Almere ervaart u de stevigheid van beton, de natuurlijk charme van hout en de geweldige service van RVG Schuttingen. Onze schutting panelen, ook wel de tussenschotten, kunnen uit meerdere houtsoort gerealiseerd worden. Het onderstel en de steunpalen van beton zijn ook in meerdere varianten verkrijgbaar. Als voordeel een oogstrelend en afwisselend design, gecombineerd met de stevige en duurzame eigenschappen.

De houtsoorten voor uw hout beton schutting Almere

Een hout beton schutting maken wij uit de volgende houtsoorten:

Grenen of Douglas hout beton schutting Almere?

Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen, kwaliteiten en dus voordelen. Een hout beton schutting met grenen hout? Grenenhout is bij ons de meest gekozen houtsoort, mede door de hoge graad aan duurzaamheid. Een grenen schutting ziet er iets grover en rustieker uit dan bijvoorbeeld vurenhout. Douglas hout is een opkomende houtsoort in Nederland en wint almaar aan populariteit. Het hout wordt naarmate het uitdroogt steeds harder. Over het algemeen heeft Douglas hout een hoge mate van duurzaamheid en gaat de houtsoort onbehandeld wel 15 jaar mee. Een Douglas hout beton schutting Almere heeft een warme uitstraling door de rode kleur, wat onbehandeld vaak verkleurt naar een wat meer egale grijze kleur.

 

Hardhout en vurenhout voor uw betonschutting?

Overweegt u om een hardhout beton schutting te plaatsen? Hardhout heeft een enorm lange levensduur, namelijk minimaal 20 jaar. Met een hardhout beton schutting kunt u dus wel even vooruit. De hardhouten schuttingen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Al onze hardhouten schuttingen worden geïmpregneerd, RVS geschroefd en afgewerkt met een diamantkop. Past een lichte kleur schutting meer bij u? Dan is een vuren hout beton schutting Almere een goede optie. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar en wordt vaak vergeleken met grenen hout. Het is over het algemeen makkelijker te bewerken en relatief goedkoper dan grenen. In Nederland is vuren veruit de meest gebruikte naaldhoutsoort. De kleur van vurenhout wordt vaak beschreven als bleek tot witachtig geel met een zachte en ruwe uitstraling.

Hout beton schutting Almere zelf samenstellen?

 • Ontwerp zelf uw schutting
 • Vuren hout en grenen hout gemiddelde levensduur van 10 jaar
 • Douglas hout gemiddelde levensduur van 15 jaar
 • Hardhout gemiddelde levensduur van 20 jaar
 • RVG Schuttingen biedt een standaard garantie van 10 jaar op houtrot op alle houtsoorten
 • Plaatsing en montage hout beton schutting vanaf 10 meter

 

Welk beton voor uw hout beton schutting Almere?

Al onze soorten beton zijn gewapend en wordt glad gestort. Hierdoor zullen er geen scheuren ontstaan in het beton en heeft u geen last van groene aanslag op uw hout beton schutting. Zeer sterk, onderhoudsarm en geen last van verkleuring van het beton.

Ons populaire rots motief zorgt voor een geheel natuurlijke uitstraling en is absoluut een lust voor het oog. De beton mogelijkheden voor uw hout beton schutting zijn:

 

 • Wit
 • Antraciet
 • Antraciet gecoat
 • Zwart gecoat
 • Rotsmotief

 

Onze service bij uw hout beton schutting Almere

Bij RVG Schuttingen vindt u hout beton schuttingen in verschillende houtsoorten van topkwaliteit. U kiest bovendien voor een duurzame en onderhoudsvrije oplossing om uw tuin te omheinen. Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met specialisten op het gebied van het plaatsen van schuttingen, waardoor wij u de hoogste kwaliteit en garantie kunnen bieden. Ook kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies of u kunt direct een offerte aanvragen.

Kijk ook eens naar onze eerdere projecten om een goed beeld te krijgen van de verschillende combinaties die mogelijk zijn voor uw hout beton schutting Almere. Heeft u nog vragen of bepaalde eisen omtrent het aanleggen van uw hout beton schutting? Neem dan altijd contact op met een van onze specialisten.

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig