Hout beton schutting compleet

 

Hout beton schutting compleet

Is uw huidige schutting aan vervanging toe? RVG-Schuttingen komt graag bij u langs om een nieuwe complete hout beton schutting te plaatsen. Onze specialisten plaatsen in heel Nederland schuttingen vanaf 10 meter. Heeft u al een schutting in gedachte? Het is bij ons mogelijk om een schutting te creëren volledig naar uw smaak. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen.  

 

 

 

Waarom kiezen voor RVG-Schuttingen?

Bij RVG-Schuttingen werken we met specialisten die graag bij u een hout beton schutting komen plaatsen. Al onze schuttingen zijn stevig, onderhoudsvrij en duurzaam. Als u voor ons kiest krijgt u echt kwaliteit met goed vakmanschap. Op elke schutting geven een garantie van 10 jaar waardoor we hopen dat u extra lang van uw schutting kan genieten. Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen schutting te ontwerpen.  

 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De keuze aan materialen voor uw schutting 

Wij vinden het erg belangrijk dat u een schutting kiest die naar uw smaak is. Daarom krijgt u bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende hout en betonsoorten. De houtsoorten waar wij graag mee werken zijn: 

Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur en specialiteit. De betonkleuren waaruit u kan kiezen zijn: wit, zwart gecoat, antraciet, antraciet gecoat en rotsmotief. De coating om het beton soort ervoor dat het eventueel niet kan gaan verkleuren. Ook zorgt het voor extra bescherming. U bent bij RVG-Schuttingen aan het juiste adres als het gaat om een hout beton schutting compleet. 

Krijg een complete hout beton schutting bij RVG-Schuttingen 

Als u een schutting bij ons koopt, komen we deze ook graag bij u plaatse. We willen u graag ontzorgen. Zo proberen het complete pakket te leveren. Wij plaatsen schuttingen bij een minimale afname van 10 meter. Als u graag de kosten wilt weten, kunt u online een offerte op maat aanvragen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. 

 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig