Hout beton schutting Douglas inclusief plaatsen 

Hout beton schutting Douglas inclusief plaatsen 

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die kwalitatieve schuttingen levert? De specialisten van RVG-Schuttingen komen graag bij u langs om een hout beton schutting Douglas te plaatsen. De houtsoort Douglas is momenteel een opkomende soort die steeds vaker verkocht wordt. Bij RVG-Schuttingen zijn we erg blij met deze ontwikkeling omdat Douglas één van de hardste houtsoorten van Europa is. Dat betekent dat er sterke en stevige schuttingen gemaakt kunnen worden. Zou u graag meer informatie willen over een hout beton schutting Douglas inclusief plaatsen? Neem vrijblijvend contact op. 

Waarom kiezen voor een schutting van Douglas hout? 

Een Douglas hout schutting heeft een roodachtige kleur wat een warme uitstraling geeft aan uw tuin. Als het hout onbehandeld is, kan het verkleuren naar een wat egalere grijze kleur. Als u ervoor kiest om de schutting niet te laten behandelen, blijft het ook jaren in een goede conditie. Een schutting gemaakt van Douglas is dé ideale houtsoort voor een beton schutting. Bij RVG-Schuttingen leveren we een hout beton schutting Douglas inclusief plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zelf de plaatsing nog moet regelen. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag.  

Welk betonkleur past het beste bij uw schutting? 

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende betonsoorten. Zo kunt u een schutting creëren die volledig aansluit bij uw tuin. U krijgt de keuze uit: wit, antraciet, antraciet gecoat, zwart gecoat en rotsmotief. De coating laag is een extra bescherming om verkleuring tegen te gaan.  

De voordelen van een hout beton schutting inclusief plaatsen 

Wist u dat een schutting van Douglas hout een hoge mate van duurzaamheid heeft en dus onbehandeld wel 15 jaar lang meegaat? Zo kunt u extra lang genieten van een prachtige hout beton schutting. Douglas hout is een houtsoort die in Europa wordt gekapt en snel naar Nederland vervoerd kan worden. De vervoerkosten liggen erg laag waardoor wij, in vergelijking met andere houtsoorten, scherpe prijzen kunnen aanbieden.  

Laat uw schutting plaatsen door RVG-Schutting 

Bent u erg enthousiast geworden over een hout beton schutting Douglas? Onze specialisten komen graag bij u langs om de schutting te plaatsen. Wij komen een schutting plaatsen vanaf 10 meter. Kies voor een hout beton schutting Douglas inclusief plaatsen en vraag online een offerte aan.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig