Hout beton schutting goedkoop

 

Hout beton schutting goedkoop 

Bij RVG-Schuttingen vindt u een goedkope hout beton schutting in verschillende hout- en betonsoorten. Als u op zoek bent naar een duurzame schutting is dit de perfecte oplossing. Onze specialisten komen graag bij u langs om de tuin in te meten en te plaatsen. Voor meer informatie over onze schuttingen kunt u altijd contact met ons opnemen.  

 

Wat is een hout beton schutting? 

Dit type schutting bestaat uit betonpalen maar daartussen houten delen. Het beton zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, terwijl het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze combinatie van materialen maakt de hout beton schutting zeer populair. 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Onze soorten goedkope beton hout schutting 

Bij RVG-Schuttingen werken we met verschillende houtsoorten. Zo kunt u een schutting creëren volledig naar uw smaak. Aan de volgende houtsoorten kunt u denken: grenenhout, vurenhout, Douglas hout en hardhout. Grenenhout is een donkere kleur hout waarvan de noesten kwasten erg kenmerkend is. Vurenhout lijkt erg op grenenhout maar is relatief goedkoper. In Nederland is vurenhout de meest gebruikte naaldhoutsoort. Douglas is een opkomende houtsoort die steeds populairder wordt. Het hout wordt steeds harder naar mate het uitdroogt. Als laatste is hardhout erg donker van kleur en is onbehandeld erg duurzaam. Wij geven op elke houtsoort een garantie van 10 jaar. 

Combineer de houtsoorten met een betonsoort 

U krijgt bij ons ook de mogelijkheid om een betonsoort te kiezen. Als u een coating kiest om het beton, zorgt dit ervoor om verkleuring tegen te gaan. De aangeboden betonsoorten zijn: rotsmotief, zwart gecoat, antraciet gecoat, antraciet en wit.  

Waarom kiezen voor RVG-Schuttingen? 

Als u op zoek bent naar een hout beton schutting goedkoop dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in hout beton schuttingen. Wij plaatsen een hout beton schutting bij een minimale afname van 10 meter. U bent verzekerd van een duurzame en onderhoudsvrije schutting. Voor meer informatie over de kosten kunt u online een offerte op maat aanvragen.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig