Hout Beton Schutting Huizen

Hout Beton Schutting laten plaatsen in Huizen

Bent u opzoek naar een nieuwe hout beton schutting en bent u woonachtig in Huizen of omgeving? Dan bent u bij RVG Schuttingen aan het juiste adres! RVG Schuttingen gebruikt in principe alleen de beste materialen en wij werken uitsluitend met specialisten op het gebied van het aanleggen van hout beton schuttingen. Doordat wij uitsluitend werken met kwalitatief hoge materialen bent u ten alle tijden verzekerd van een uiterst veilige en stevige hout beton schutting. Iedere hout beton schutting die wij plaatsen voldoen aan bepaalde duurzaamheidseisen en gaan ook geruime tijd mee. Verder zijn de hout beton schuttingen ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij. Heeft u nog behoefte aan persoonlijk advies met betrekking tot uw situatie of weet u al precies waar u naar opzoek bent? Wacht dan niet langer en vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Ons aanbod hout beton schuttingen

Wij beschikken over een ruim aanbod aan houtsoorten waaruit u kunt kiezen. Ieder soort hout heeft zijn eigen voor- en nadelen. De verschillende houtsoorten die wij aanbieden zijn:

Alle houtsoorten die wij aanbieden zijn stevig, onderhoudsvrij én duurzaam. Vuren- en grenenhout gaan gemiddeld zo’n 10 jaar mee, waar het Douglas hout onbehandeld wel zo’n 15 jaar mee kan gaan en hardhout zelfs minimaal 20 jaar. Op iedere houtsoort bieden wij altijd een standaardgarantie van 10 jaar op houtrot.

Bij iedere houtsoort heeft de klant weer de keuze uit een aantal betonsoorten, de opties die RVG Schuttingen biedt zijn: 

  • Wit
  • Antraciet
  • Antraciet gecoat
  • Zwart gecoat
  • Rotsmotief

De keuze hiervan hangt voornamelijk af van uw eigen wensen. Een coating laag zorgt hier voor extra bescherming tegen eventuele verkleuring. Kijk vooral eens tussen onze projecten om een goed beeld te krijgen van de verschillende combinaties die wij eerder aan hebben gelegd.

Hout beton schutting samenstellen

Bent u woonachtig in Huizen of omgeving en wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u de mogelijkheid om uw eigen hout beton schutting geheel samen te stellen. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout- en betonsoorten als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De levering en montage van een hout beton schutting in Huizen

Voordat wij meteen aan de slag kunnen met het aanleggen van uw droomschutting hebben wij wat informatie van u nodig. De eerste stap zal dan ook vanuit de klant moeten komen. Zodra de klant alle wensen heeft gecommuniceerd richting ons, kunnen wij met een scherpe offerte komen. Wij starten in principe al met plannen voor een eventuele afspraak zodra de offerte de deur uit is. Zodra we goedkeuring hebben vanuit uw kant zal deze afspraak concreet in worden gepland. De tijd tussen het aanvragen en het uiteindelijk aanleggen van uw schutting kan verschillen op basis van uw wensen. Sommige klussen hebben simpelweg meer tijd nodig dan de andere. Wij zullen gedurende het proces nauw contact met u houden, want communicatie is voor ons key. Wij doen er tenslotte alles aan om uw droomschutting zo snel mogelijk naar wens in uw tuin te plaatsen. Tijdens de plaatsing van uw schutting zal er altijd nog ruimte en tijd zijn voor overleg om al uw eventuele voorstellen te nog bespreken en realiseren. Wij denken ten alle tijden met u mee, het is tenslotte UW tuin! Heeft u verder nog vragen over de levering en montage? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

Wat kost het plaatsen van een hout beton schutting in Huizen?

De kosten voor het plaatsen van een hout beton schutting in Huizen en omgeving lopen erg uiteen. U begint met het kiezen tussen de verschillende houtsoorten die wij aanbieden en u kiest daarna een betonsoort uit. De totaalprijs is dan ook afhankelijk van deze gemaakte keuzes, aangezien de kosten verschillen per materiaal. Verder zijn de kosten natuurlijk afhankelijk van het aantal strekkende meters dat u in gedachten heeft. Zodra dit allemaal duidelijk is kunnen de montagekosten worden vastgesteld. Kiest u ervoor om minimaal 15 meter aan schutting te plaatsen? Dan komen de montagekosten voor onze rekening en hoeft u geen montagekosten te betalen. Als alle bovenstaande punten duidelijk zijn, zullen wij u direct een scherpe offerte voorleggen waar u bijna niet omheen kunt. Om een idee te krijgen over eerdere ervaringen raad ik u zeker aan om even te kijken tussen onze reviews.

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig