Hout beton schutting Lelystad

 

Een hout beton schutting in Lelystad laten plaatsen?

Op zoek naar een hout beton schutting Lelystad of omgeving? Bij RVG Schuttingen vindt u hout beton schuttingen in verschillende houtsoorten van topkwaliteit. Met een hout beton schutting kiest u bovendien voor een duurzame en onderhoudsvrije oplossing om uw tuin te omheinen. Er wordt bij ons uitsluitend gewerkt met specialisten op het gebied van het plaatsen van hout beton schuttingen, waardoor wij u de hoogste kwaliteit en garantie kunnen bieden. Ook kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies of u kunt direct een offerte aanvragen.

 

De houtsoorten voor uw schutting

Uw hout beton schutting Lelystad zelf samenstellen? We hebben een uitgebreid en divers aanbod. Dat begint met het kiezen uit onze verschillende houtsoorten:

Iedere soort hout beton schutting Lelystad die wij aanbieden is in principe enorm stevig en nagenoeg onderhoudsvrij. Het vuren- en grenenhout gaat gemiddeld zo’n 10 jaar mee, waar het Douglas hout onbehandeld wel zo’n 15 jaar meegaat. Bij hardhout is dit zelfs minimaal 20 jaar. Op iedere houtsoort bieden wij een standaard garantie van 10 jaar op houtrot.

De betonsoorten voor uw schutting

Bij iedere houtsoort heeft u vervolgens ook de keuze uit de verschillende aangeboden betonsoorten:

  • Wit
  • Antraciet
  • Antraciet gecoat
  • Zwart gecoat
  • Rotsmotief

De keuze hiervan hangt voornamelijk af van uw eigen wensen. Een coating laag zorgt voor extra bescherming tegen eventuele verkleuring. Kijk eens naar onze eerdere projecten om een goed beeld te krijgen van de verschillende combinaties die mogelijk zijn.

Uw hout beton schutting  samenstellen

Bent u woonachtig in Lelystad of omgeving en wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Een hout beton schutting leveren en monteren

Heeft u uw hout beton schutting gevonden of volledig naar wens samengesteld? Dan is het tijd om een moment van leveren en monteren in te plannen. De tijdsduur die hiertussen zit, is afhankelijk van de levertijd van het type materiaal aan hout en beton dat u gekozen heeft. Dat kan namelijk per product variëren, maar we houden u hierover altijd goed op de hoogte.

Heeft u zelf nog vragen of bepaalde eisen omtrent het aanleggen van uw hout beton schutting in Lelystad? Neem dan altijd contact op met een van onze specialisten. Maar ook wanneer we uw schutting plaatsen in Lelystad, is er nog voldoende tijd voor eventuele vragen en overleg. We denken graag met u mee.

Kosten hout beton schutting plaatsen

De kosten voor het plaatsen van een hout beton schutting in Lelystad en omgeving lopen erg uiteen. De prijs van een hout beton schutting hangt om te beginnen sterk af van het gekozen materiaal. Vervolgens is het aantal strekkende meters bepalend. Hierop volgen de montagekosten. Dit alles bieden we u vooraf helder en zo scherp mogelijk aan middels een offerte. U kunt natuurlijk op voorhand ook al zelf een offerte aanvragen. Goed om te weten is dat RVG Schuttingen standaard een gratis montage service verleent vanaf 15 meter hout beton schutting. Op zoek naar een hout beton schutting Lelystad? Bij RVG Schuttingen vindt u alles wat u nodig heeft voor uw droomschutting.

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig