Hout beton schutting wit

 

Hout beton schutting wit 

Wilt u een schutting die goed in uw tuin past? Bij RVG-Schuttingen kunt u kiezen voor een hout beton schutting in wit. Zo. Creëert u een rustige achtergrond voor uw tuin. De kleur wit heeft ook nog eens een stijlvolle uitstraling.  Ontdek de voordelen van een hout beton schutting wit en geef jouw tuin een prachtige omheining. Voor meer informatie over een hout beton schutting kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wij zijn dé specialist in hout beton schuttingen 

RVG-Schuttingen is gespecialiseerd in hout beton schuttingen plaatsen. Wij hebben ze in verschillende kleuren en dus ook in wit. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten. De houtsoorten waar wij mee werken zijn: vurenhout, grenenhout, Douglas hout en hardhout. Het is dus belangrijk om een houtsoort te kiezen die goed bij u past. Wij plaatsen schuttingen bij een minimale afname van 10 meter. 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De voordelen van een hout beton schutting wit 

Een van de voordelen van een hout beton schutting wit is de lange levensduur. Het beton is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en vorst, waardoor de schutting zijn stevigheid behoudt. Het hout is behandeld met een beschermende laag om het te beschermen tegen rot, schimmel en insecten. Dit betekent dat uw schutting jarenlang meegaat zonder veel onderhoud. 

Wacht niet langer en haal nu uw hout beton schutting in wit 

Koop nu een hout beton schutting in wit en geef uw tuin de perfecte omheining. U krijgt bij ons ook de mogelijkheid om een eigen schutting te ontwerpen. Onze specialisten staan graag klaar om te helpen. Neem hiervoor contact met ons op of maak een afspraak. Als u op zoek bent naar een duurzame en onderhoudsvrije schutting bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over de kosten kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig