Hout Beton Schutting Zonder Motief

 

Hout Beton Schutting Zonder Motief 

Heeft u uw tuin opgeknapt en bent u op zoek naar een schutting die er goed bij past? Bij RVG-Schuttingen kunnen we u helpen. Ons assortiment bestaat uit duurzame en onderhoudsvrije schuttingen die volledig naar uw smaak gemaakt kunnen worden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

 

Onze houtsoorten voor een hout beton schutting

Bij RVG-Schuttingen krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende houtsoorten. De houtsoorten binnen ons assortiment zijn: grenenhout, vurenhout, hardhout en Douglas hout. Grenehout is donker van kleur en is afkomstig van diverse Pinus-houtsoorten. Deze houtsoort geeft uw tuin een natuurlijkuitstraling en wordt ook geïmpregneerd. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar en heeft een witachtige uitstraling. In Nederland is vurenhout de meest gebruikte houtsoort. Onze specialisten kunnen bij een hardhouten schutting de planken horizontaal als verticaal plaatsen. Hardhout is erg sterk, veerkrachtig en onderhoudsvrij. Onze laatste houtsoort is Douglas hout. Het heeft een warme uitstraling door de rode kleur en gaat onbehandeld 15 jaar mee.  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Betonkleuren voor uw hout beton schutting zonder motief 

Naast houtsoorten krijgt u ook de mogelijkheid op een bijpassend betonkleur te kiezen. De betonkleuren van RVG-Schuttingen zijn: wit, antraciet, antraciet gecoat en zwart gecoat. De coating zorgt ervoor dat het niet gaat verkleuren. De reden waarom onze schuttingen een betonnen onderkant hebben is omdat een betonnen onderkant houtrot en kromtrekken voorkomt. 

RVG-Schuttingen is uw specialist in hout beton schuttingen

Onze specialisten komen graag bij u langs om uw tuin in te meten en de mogelijkheden te bespreken. Door onze jarenlange ervaring geven onze specialisten advies op basis van uw ervaring. Bij RVG-Schuttingen kunt u uitgaan van vakmanschap en kwaliteit. Wij komen graag de schuttingen plaatsen vanaf 10 meter. Voor meer informatie over de prijs kunt u online een offerte aanvragen of stuur een mail naar onze specialisten.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig