Schutting laten plaatsen

Een schutting laten plaatsen zorgt voor meer privacy, maar kan ook heel sfeervol zijn. De hout beton schuttingen van RVG Schuttingen zijn veilig, stevig, duurzaam en zorgen voor een fraaie finishing touch in iedere tuin. Met ruime keuze uit meerdere hout- en betonsoorten bieden we een uitgebreid aanbod schuttingen van topkwaliteit. Bovendien kunt u bij ons uw eigen schutting ontwerpen en samenstellen voor een volledig unieke schutting op maat. Wij hanteren een minimale afname van 10 meter. Vanaf 15 meter is onze vakkunidge montageserivce geheel gratis.

rvg schutting laten plaatsen

Waarom uw hout beton schutting laten plaatsen?

Een schutting plaatsen biedt rust en privacy. Het zorgt voor een veilig gevoel middels een mooie en sfeervolle omheining, maar kan ook zorgen voor beschutting tegen fel zonlicht en harde wind. Het biedt een veilig gevoel wanneer er kinderen spelen en zorgt ervoor dat eventuele huisdieren niet weg kunnen lopen. Maar een schutting zetten is nog niet zo eenvoudig. Een hout beton schutting plaatsen dient zorgvuldig te gebeuren, in de eerste plaats vanwege de veiligheid. U wilt niet dat de schutting bij enige aanraking of eerste windvlaag al tegen de vlakte gaat. Ook recht en precies diep genoeg graven is veelzeggend voor een strakke look. Zeker bij een beton schutting plaatsen is het wel zo fraai dat de betonplaten per schuttingdeel gelijk liggen.

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Plaatsing vanaf 10 meter

 Gratis montage vanaf 15 meter

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig

Wat kost een schutting laten plaatsen?

Wilt u weten wat een hout beton schutting incl plaatsen kost? Dan is het gekozen materiaal en de hoeveelheid strekkende meters u nodig heeft de beste graadmeter. Bij een houten schutting plaatsen kunt u kiezen uit de houtsoorten:

De houtsoorten van RVG Schuttingen zijn voorzien van een standaard garantie op houtrot van 10 jaar. Dat is net zo lang als de gemiddelde levensduur van een schutting van vurenhout of grenenhout. Douglas hout gaat, onbehandeld, gemiddeld 10 tot 15 jaar mee en bij hardhout is dit zelfs 20 jaar. Wat de hout beton schutting plaatsen kosten verder bepaald is uw keuze uit het beton:

 • Wit beton
 • Antraciet beton
 • Antraciet gecoat beton
 • Zwart gecoat beton
 • Rotsmotief beton

De kosten van een hout beton schutting plaatsen is dus naast de houtsoort afhankelijk van de betonsoort. Kiest u voor een coating, dan kiest u voor extra beschermingslaag die onder andere verkleuring tegengaat. Inspiratie opdoen? Bekijk dan eens eerdere projecten van door onze professionals geplaatste hout beton schuttingen.


 • In februari 2022 is Roy bij onze woning in Almere langs geweest om te kijken wat er mogelijk was in onze tuin qua schuttingen. Ik had gelijk een goede klik... Lees de hele review

  Alex de Droog Avatar Alex de Droog


  Van de week 40 strekkende meter rotsmotief incl deur laten plaatsen. Vooraf goede communicatie over wat we wilde. Het werk is perfect en netjes uitgevoerd. Tijdens de plaatsing... Lees de hele review

  Jeroen Mulders Avatar Jeroen Mulders

  Vandaag een mooie schutting neergezet door RVG Schuttingen, jongens waren op tijd en werken netjes. Zeker een aanrader voor anderen!

  Maik Scholten Avatar Maik Scholten
 • Keurig op tijd, deze mannen zijn vriendelijk, werken keihard. Een prachtige schutting voor een hele goede prijs. Aanrader!!!

  Monica Koster Avatar Monica Koster


  Super blij met de schutting. Super strak geplaatst. Heel blij met het contact met Roy. Erg professioneel. Zeker een aanrader!

  Esther van der Heijden Avatar Esther van der Heijden

  Ze denken goed met je mee over welke schutting en deur bij je wensen passen. Daarnaast zijn ze heel fijn in de offerteprocedure wanneer het om een grotere groep klanten... Lees de hele review

  mootje777 Avatar mootje777

 • Super fijn om te werken met dit bedrijf! Roy en Nick hebben een mooie schutting bij ons geplaatst waar wij ontzettend blij mee zijn. Contact met Roy is goed, ze... Lees de hele review

  Deveney Amatbrahim Avatar Deveney Amatbrahim

  Offerte aangevraagd! Kreeg snel prijsindicatie! Na akkoord officiële offerte. Geen prijsverschil! Ondanks dat ze druk zijn konden ze flexibel met de planning omgaan! Bij de aanleg van de Schutting stuitten... Lees de hele review

  Pieter Van Wees Avatar Pieter Van Wees


  Zorg dat je RedBull in huis hebt wanneer Roy en zijn mannen de nieuwe schutting komt plaatsen want hard werken kunnen ze. Denken en handelen in oplossingen. Alles snel en... Lees de hele review

  Robert Van Den Brink Avatar Robert Van Den Brink
 • Tuin begint bij de schutting, en die staat er nu eindelijk.
  We zijn ontzettend blij met het resultaat!
  Roy neemt de situatie zelf op en plaatst daarna samen met z'n team de... Lees de hele review

  Beelink R89 Avatar Beelink R89


  Een week geleden hebben Roy en Nick de schutting voor ons en de buren geplaatst. Op basis van de internetreviews voor RVG gekozen en daar hebben we geen spijt van.... Lees de hele review

  paul weissman Avatar paul weissman


  Gisteren een prachtige schutting laten zetten met Rots motief! De grond zat niet mee maar wauw wat een prachtige schuttingen is het geworden. Roy denkt erg goed met je mee,... Lees de hele review

  Rodny Weerwag Avatar Rodny Weerwag
schutting laten plaatsen
hout beton schutting laten plaatsen
schutting plaatsen

Uw schutting plaatsen vanuit eigen ontwerp?

Heeft u zelf een duidelijk beeld van hoe uw schutting eruit moet komen te zien? Dan biedt RVG Schuttingen precies wat u zoekt: ontwerp uw eigen schutting. Hoe dit precies werkt? Met onze handige en overzichtelijke module selecteert u gewoon uw gewenste schutting onderdeel. U ziet vanuit uw selectie direct het design van de schutting en de totale breedte van het aantal schuttingdelen dat u kiest. Ook geeft u vervolgens nog uw gewenste hout- en betonsoort aan ons door. Zodra we uw ontwerp hebben ontvangen, nemen we dit vervolgens samen met u door middels een vrijblijvende offerte.

Voordelen van een hout beton schutting plaatsen

Naast dat u veel voordeel ervaart van een schutting laten plaatsen door onze ervaren professionals, heeft u ook jarenlang plezier van de voordelen van de hout beton schutting zelf:

 • Biedt rust, bescherming en privacy.
 • Het hout van de schutting heeft geen contact met de grond vanwege de onderplaat van beton. Dit vermindert de kans op houtrot sterk.
 • Een eigen, fraaie en sfeervolle uitstraling.
 • Stevig, sterk en zeer duurzaam.
 • Zeer onderhoudsarm.

Wilt u meer weten over een schutting laten plaatsen door RVG Schuttingen? Heeft u een specifieke vraag over onze houtsoorten of montage mogelijkheden? Neem dan altijd even contact met ons op. Wat uw vraag of wens ook is, onze specialisten staan voor u klaar met raad en daad.