Houten schutting kopen

 

Houten schutting kopen 

Wilt u graag een houten schutting kopen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. RVG-Schuttingen heeft een ruim assortiment aan houten schuttingen. Onze schuttingen zijn ook erg anders dan andere schuttingen, namelijk dat onze houten schuttingen worden bevestigd met beton. Zo kunt u extra lang genieten van uw schutting. Wilt u graag meer informatie over een houten schutting kopen? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

 

De houtsoorten hebben invloed op de prijs 

Bij RVG-Schuttingen heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Ieder houtsoort heeft zijn specialiteit en ook zijn levensduur. We vertellen je graag wat het verschil is tussen de houtsoorten. Als u voor een milieuvriendelijke keuze wilt gaan, is Douglas hout de houtsoort die het beste bij u past. Deze houtsoort is tegenwoordig erg populair en gaat onbewerkt gemiddeld 15 jaar mee.  

Een andere houtsoort is hardhout. Deze is afkomstig van loofbomen en de naam zegt het eigenlijk al. De houtsoort hardhout zegt iets over de hardheid. Dit is een onderhoudsvrije houtsoort en gaat gemiddeld zo 10 tot 15 jaar mee.  

Bij ons kunt u ook kiezen voor vurenhout. Vurenhout wordt vaak vergeleken met grenenhout maar hier zit wel duidelijk een verschil in. Vurenhout is makkelijker te bewerken en is relatief goedkoper dan grenenhout. Deze houtsoort gaat gemiddeld 10 jaar mee. 

De laatste houtsoort waaruit u kan kiezen is grenenhout. Grenenhout komt van een grove den en is vrij donker van kleur. Deze houtsoort heeft een levensduur van 10 tot 15 jaar.  

 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Ontwerp geheel naar uw smaak een schutting  

Een schutting hout kopen is niet zo makkelijk als u denkt. De kosten kunnen erg verschillen zoals u heeft gelezen. Als u een schutting bij ons wilt ontwerpen kunt u van tevoren een offerte aanvragen zodat u niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast plaatsen wij schuttingen in heel Nederland bij een minimale afname van 10 meter. Wilt u graag meer informatie over een houten schutting kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

 

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig