Bent u van plan om een schutting te plaatsen in uw tuin maar weet u niet voor welke schutting u moet gaan? Een houten schutting van RVG Schuttingen is de perfecte schutting voor uw tuin. Houten schuttingen hebben een natuurlijke uitstraling en passen goed in een groene omgeving. Het is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vergt en al jaren wordt gebruikt. Wilt u graag meer informatie over een hout schutting? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.  

 

De verschillende soorten schutting van hout 

Bij RVG-Schuttingen bieden wij een ruim assortiment aan houtsoorten, zodat u altijd de perfecte keuze kunt maken die past bij uw tuin en uw wensen. Elke houtsoort heeft unieke eigenschappen en wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste houtsoort voor uw schutting. De houtsoorten zijn: grenen, douglas, hardhout en vuren 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

We vertellen u graag meer over de soorten houten schuttingen 

Grenenhout is de meest voorkomende naaldhoutsoort in Nederland. Het heeft een donkere kleur, bevat noesten en kwasten en gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee. Douglas is één van de hardste houtsoorten in Europa. Het heeft een roodachtige kleur, straalt warmte uit en heeft een levensduur van ongeveer 15 jaar. Hardhout komt van loofbomen en heeft een donkere kleur. Onbehandeld is hardhout erg duurzaam en gaat een schutting van deze houtsoort gemiddeld zo’n 20 jaar mee. Vurenhout is de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland en lijkt erg op grenenhout. De kleur van vurenhout kan beïnvloed worden door weersomstandigheden. Een vurenhouten schutting heeft een levensduur van gemiddeld 10 jaar. 

De kosten van een houten schutting 

RVG Schuttingen is een specialist in het installeren van Hout Beton Schuttingen vanaf 10 meter in heel Nederland. Bij ons bent u verzekerd van een duurzame en onderhoudsvrije schutting waar u jarenlang van kunt genieten. De kosten zijn gebaseerd op de lengte van een schutting, de montage kosten en de houtsoorten. Montage kosten zijn na 15 meter gratis. U kunt online een offerte aanvragen zodat u een prijsindicatie heeft. Meer vragen over een hout schutting? Neem gerust contact op.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig