Luxe hout beton schutting

 

Bent u op zoek naar een elegante en duurzame tuinafscheiding, dan is een luxe hout beton schutting van RVG-Schuttingen wel iets voor u. Deze luxe schutting heeft kracht van beton en de charme van hout waardoor een unieke uitstraling ontstaat die jaren meegaat. Wij plaatsen een luxe hout beton schutting vanaf 10 meter! Wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

De voordelen van een schutting van RVG-Schuttingen 

Een luxe hout beton schutting biedt verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele houten schuttingen. Het betonnen deel zorgt voor extra stevigheid en maakt de schutting bestand tegen elke weersomstandigheden. Het voorkomt ook houtrot en kromtrekken. Het houten deel van de schutting biedt een warm en natuurlijk aspect dat geschikt is voor elke tuin. Een ander voordeel van de schutting is dat het bijna onderhoudsvrij is! Alleen het hout gedeelte heeft een coating nodig om de levensduur te verlengen. Bij RVG-Schuttingen heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en beton. Zo kunt u de perfecte stijl creëren voor bij uw tuin.  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Uit welke houtsoorten kunt u kiezen? 

Wij hebben een ruim assortiment aan houtsoorten. Zo kunt u kiezen uit: grenen, hardhout, douglas en vuren. Bij RVG Schuttingen bieden we over het algemeen uiterst duurzame en milieuvriendelijke houtsoorten aan. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling en charme, wat betekent dat ons assortiment van vier soorten hout een breed scala aan klantwensen kan vervullen. U kunt heel eenvoudig uw eigen schutting ontwerpen bij ons. Benieuwd wat het allemaal gaat kosten? Vraag online een offerte aan. 

Haal uw luxe beton hout schutting bij ons! 

Wacht niet langer en koop uw luxe hout beton schutting bij RVG-Schuttingen. Wij plaatsen de schutting vanaf 10 meter in geheel Nederland. Wij werken uitsluitend met experts op het gebied van hout beton schuttingen. Dit betekent dat u altijd direct contact hebt met een specialist. U kunt persoonlijk advies op maat krijgen of extra informatie ontvangen van een van onze schuttingspecialisten.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig