Schutting plaatsen Nijkerk 

 

Schutting plaatsen Nijkerk 

Een schutting plaatsen in Nijkerk is een ideale manier als u meer privacy wilt. Bij RVG-Schuttingen komen we graag bij u langs om een bijpassende omheining te plaatsen die past bij uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe schutting of uw bestaande schutting wilt vervangen, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over onze schuttingen kunt u contact met ons opnemen.  

 

Dit zijn de schuttingen die we plaatsen in Nijkerk 

Bij RVG-Schuttingen kunt u terecht als u op zoek bent naar een hout beton schutting. Deze schutting heeft beton aan de onderkant voor de stevigheid en hout aan de bovenkant. Een hout beton schutting is onderhoudsvrij en ook erg duurzaam. Het plaatsen van een hout beton schutting is een project dat vakmanschap en expertise vereist. Gelukkig hebben onze specialisten veel ervaring om deze klus te klaren. 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Onze houtsoorten 

U krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende houtsoorten. In ons assortiment hebben we: grenenhout, Douglas hout, Vurenhout en hardhout. Grenenhout is een zacht soort hout en is afkomstig van een grove Den. Douglas hout is afkomstig van een Douglasspar en is 1 van de hardste houtsoorten van Europa. Vurenhout is afkomstig van een fijnspar en is in Nederland het meest gebruikte naaldhoutsoort. Als laatste hebben we grenenhout. Grenenhout is ook erg populair in Nederland door zijn donkere kleur en noesten. Wilt u graag meer weten over de houtsoorten? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. 

Uw schutting laten plaatsen in Nijkerk door RVG-Schuttingen

Een schutting plaatsen in Nijkerk doen de specialisten van RVG-Schuttingen maar al te graag. Wij plaatsen schuttingen bij een minimale afname van 10 meter. Wij plaatsen niet alleen schuttingen in Nijkerk maar door heel Nederland. Benieuwd naar wat een hout beton schutting gaat kosten? Vraag online een offerte aan.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig