Stormbestendige schutting

 

Stormbestendige schutting 

Bij RVG-Schuttingen begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een stormbestendige schutting te hebben die jouw tuin beschermd. Wij helpen je graag bij het plaatsen van een stormbestendige schuttingen. Onze schuttingen zijn gemaakt van hout beton waardoor ze steviger zijn dan een normale schutting. We vertellen je graag meer hierover. Vragen? Neem vrijblijvend contact op.  

 

Onze stormbestendige schutting: een hout beton schutting 

Een stormbestendige moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Wij werken daarom graag met een hout beton schutting. Een hout beton schutting heeft een betonnen onderplaat en betonpalen waardoor we schutting erg stevig is. Een betonnen onderplaat voorkomt houtrot en kromtrekken.  

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Dit zijn de hout en beton soorten die we aanbieden 

Als u kiest voor een hout beton schutting heeft u de mogelijkheid om te gaan voor verschillende houtsoorten. De houtsoorten die wij in het assortiment hebben zijn: vurenhout, hardhout, grenenhout en Douglas hout. Alle houtsoorten die wij bij RVG Schuttingen aanbieden zijn over het algemeen erg milieuvriendelijk en duurzaam. Ook kunt u kiezen uit verschillende betonsoorten. De betonsoorten zijn: wit, antraciet, rotsmotief, antraciet gecoat en zwart gecoat.  

Wat zijn de kosten van een stormbestendige schutting? 

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs berekend op het materiaal dat u kiest en het aantal meters. Wij plaatsen een schutting bij een minimale afname van 10 meter. Wij bieden gratis montage aan vanaf 15 meter. Ben je erg nieuwsgierig geworden over onze schuttingen? Bekijk eens onze voorgaande projecten 

Kies voor RVG-Schuttingen 

Als u dus op zoek bent naar een stormbestendige schutting bent u bij ons aan het juiste adres. Een stormbestendige schutting van RVG-Schuttingen biedt jouw tuin de ultieme bescherming. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geef jouw tuin de bescherming die het verdient. Wij plaatsen hout beton schuttingen door heel Nederland!  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig