Tuin schutting beton hout 

Tuin schutting beton hout 

Bent u op zoek naar een stevige schutting voor in uw tuin? RVG-Schuttingen plaatsen we een tuin schutting van beton en hout. Deze materialen zijn erg duurzaam en zorgen voor veel stevigheid. Al onze schutting zijn ook nog eens onderhoudsvrij. Wij plaatsen schuttingen vanaf 10 meter door het hele land. Wilt u graag meer informatie over onze tuin schutting beton hout? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Deze houtsoorten zijn onderhoudsvrij 

Alle onze schuttingen worden gemaakt van de hoogst haalbare kwaliteit zodat u lang kunt genieten van uw schutting. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur schutting en daarom heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Onze houtsoorten zijn: 

  • Grenen Schutting 
  • Douglas Schutting 
  • Hardhout Schutting 
  • Vuren Schutting 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze schuttingen milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Naast de houtsoorten heeft u ook de keuze uit verschillende betonsoorten. Zo kunt u een schutting creëren volledig naar smaak. De betonsoorten zijn: wit, antraciet, antraciet gecoat, zwart gecoat en rotsmotief. Als u advies nodig heeft bij het samenstellen van uw schutting kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken ten alle tijden met u mee.  

Hout beton schutting samenstellen

Bent u woonachtig in Utrecht of omgeving en wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u de mogelijkheid om uw eigen hout beton schutting geheel samen te stellen. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout- en betonsoorten als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

De voordelen van tuin schutting beton hout 

Een schutting van beton en hout vermindert het geluids- en windoverlast. Dit is niet het enige voordeel. Ook creëert een schutting meer privacy en zijn ze vrijwel onderhoudsvrij. De reden waarom het beton aan de onderkant van de schutting zit is omdat het ervoor zorgt dat de schutting bestand is tegen alle weeromstandigheden.  

Hoeveel kost een schutting van RVG-Schuttingen? 

U bent bij RVG-Schutting aan het juiste adres als u van plan bent een schutting te kopen voor uw tuin. Wij zijn dé specialist in hout beton schuttingen. De kosten verschilt per schutting. De kosten worden berekend op de houtsoort, betonsoort en de afmetingen. U kunt online een offerte aanvragen zodat u rekening kan houden met de kosten.  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig