Tuinafscheiding hout beton

 

Tuinafscheiding hout beton 

Bent u op zoek naar een tuinafscheiding die gemaakt is van hout en beton? Dan bent u bij RVG-Schuttingen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment hout beton schuttingen die wij plaatsen in heel Nederland. Voor meer informatie over een tuinafscheiding van hout beton kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.  

 

Waarom kiezen voor een tuinafscheiding van hout en beton? 

Als je een normale tuinafscheiding met een tuinafscheiding van hout beton gaat vergelijken dan biedt hout beton meer voordelen. Beton is uiterst duurzaam en is bestand tegen elk weersomstandigheden. Met een hout beton schutting kunt u dus extra lang genieten dan met een normale schutting. Hoewel beton geen natuurlijk materiaal is, geeft de combinatie met hout toch een warme uitstraling. Ook is het goed voor de privacy. Het grootste voordeel is dat de schutting bijna onderhoudsvrij is. 

Uw hout beton schutting  samenstellen

Wilt u uw eigen hout beton schutting samenstellen? Bij RVG Schuttingen geven we u die mogelijkheid. U kunt hierbij alles naar eigen wens invullen, zowel de ruime keuze uit de hout en beton als het type schutting. Stel uw eigen schutting geheel samen en ontvang direct een offerte.

Ons aanbod in hout- en betonsoorten 

Bij RVG-Schuttingen hebben we verschillende houtsoorten die u kunt gebruiken voor de tuinafscheiding. De houtsoorten waar u uit kan kiezen zijn: Douglas hout, hardhout, vurenhout en grenenhout. Elk houtsoort heeft zijn eigen voordelen. Wat ze wel allemaal zijn is onderhoudsvrij en erg stevig. Wij geven op iedere houtsoort een garantie van 10 jaar. Ook kunt u kiezen voor verschillende betonsoorten, namelijk: antraciet, antraciet gecoat, wit, zwart gecoat en rotsmotief.  

Haal uw tuinafscheiding bij RVG-Schuttingen! 

Bent u erg enthousiast geworden over onze tuinafscheiding hout beton? Maak dan nu een afspraak voor het plaatsen van de schutting. Onze specialisten plaatsen de schutting bij een minimale afname van 10 meter. Bij RVG-Schuttingen wordt uitsluitend gewerkt met specialisten die snel en eenvoudig de schuttingen komen plaatsen. Offerte aanvragen? Doe dit via onze website!  

De voordelen van RVG Schuttingen

 Jarenlange garantie

 Plaatsing in heel Nederland

 Verschillende houtsoorten

 Duurzaam & onderhoudsvrij

 Veilig en stevig